Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Home Spa ❤ #DIY scrub, μάσκα προσώπου & ματιών με μέλι

Ένα όμορφο και λαμπερό πρόσωπο δεν χρειάζεται πολλά χρήματα για να διατηρήσει την απαλότητα και την λάμψη του. Μπορούμε με λίγα χρήματα, και με υλικά που έχουμε όλες στην κουζίνα μας να φτιάξουμε τα δικά μας προιόντα ομορφιάς. Πρέπει να τα διατηρούμε απαραιτήτως στο ψυγείο αν φτιάξουμε μεγάλη ποσότητα, για να μην χαλάσουν διότι δεν θα προσθέσουμε κανένα συντηρητικό μέσα.


Scrub Προσώπου
 Χρειαζόμαστε μέλι, μαύρη ζάχαρη και μία μικρή ποσότητα από γιαούρτι. Ανάλογα με το πόσους κόκκους θέλετε να έχει το peeling σας, προσθέτετε και την ποσότητα της μαύρης ζάχαρης. Έπειτα με ζεστό νερό απλώνεται σε πρόσωπο και σώμα το μίγμα με κυκλικές κινήσεις, και απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

Μάσκα ματιών
 Η μάσκα ματιών θα ανακουφίσει τα μάτια μας από τα πρηξίματα, καθώς και θα μειώσει αισθητά τους μαύρους κύκλους. Πώς την φτιάχνουμε; Χρειαζόμαστε μία κουταλιά του γλυκού μέλι, μία κουταλιά του γλυκού γιαούρτι και λίγο χυμό από αγγούρι. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε το μίγμα κάτω από τα μάτια (στο κόκκαλό και όχι πιο πάνω!) για 10 λεπτά. Έπειτα ξεπλένουμε με ζεστό νερό.

Μάσκα προσώπου
Για να φτιάξουμε μία τέλεια, detox μάσκα προσώπου χρειαζόμαστε μία κουταλιά της σούπας μέλι, μία κουταλιά γιαούρτι και λίγες σταγόνες λεμονιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά μας σε ένα μπολ, και το απλώνουμε στο πρόσωπό μας για 15 λεπτά. Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, μπορείς να παραλείψεις την προσθήκη του λεμονιού.

Αυτές ήταν οι 3 DIY συνταγές με μέλι και απλά υλικά που σας προτείνω για απαλό, λαμπερό και λείο δέρμα! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω συνταγές ομορφιάς με μέλι;

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...